Luisteren naar muziek

Gebruik de applicatie Muziek om naar uw favoriete muziek te luisteren.

Overzicht van muziekspeler

Music player overview

1 Minimaliseer het volledige scherm van de speler
    2 Doorzoek alle nummers die op uw apparaat zijn opgeslagen
    3 Geef de afspeelwachtrij weer
    4 Menuopties bekijken
    5 Albumafbeeldingen (indien beschikbaar)
    6 Voeg een nummer toe of verwijder het als favoriet
    7 Verstreken tijd van het huidige nummer
    8 Voeg een nummer toe aan een afspeellijst
    9 Voortgangsindicator: sleep of tik langs de lijn om snel vooruit of terug te spoelen
    10 Lengte van het huidige nummer
    11 Herhaal het huidige nummer of alle nummers in de afspeelwachtrij
    12 Tik om naar het volgende nummer te gaan. Houd vast om het huidige nummer vooruit te spoelen
    13 Speel een nummer af of pauzeer het
    14 Tik om naar het vorige nummer te gaan; houd aangeraakt om het huidige nummer terug te spoelen
    15 Shuffle nummers in de afspeelwachtrij

Muziekstartpagina

Music home screen

1 Tik op Options icon om het menu Muziek te openen
    2 Blader omhoog of omlaag om de inhoud te bekijken
    3 Tik om een nummer in de afspeelwachtrij af te spelen
    4 Alle nummers in willekeurige volgorde afspelen
    5 Ga naar het scherm van de muziekspeler

Een nummer afspelen met de applicatie Muziek

1. Tik op Music icon.
    2. Tik op Options icon.
    3. Selecteer een muziekcategorie.
    4. Tik op een nummer om het af te spelen.

Mogelijk kunt u geen auteursrechtelijk beschermde items afspelen. Zorg dat u over de vereiste rechten beschikt voor het materiaal dat u wilt gebruiken.

Muziekgegevens bewerken en album art downloaden

1. Tik op de album art in het scherm van de muziekspeler en vervolgens op Muziekinfo bewerken als een nummer wordt afgespeeld in de applicatie Muziek.
    2. Bewerk de gegevens naar wens.
    3. Tik op Edit contact icon en selecteer een optie om album art in te stellen of te downloaden.
    4. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan.

U kunt in het menu Muziek bij Instellingen instellen dat album art automatisch wordt gedownload.

Het audiovolume aanpassen

• Druk op de volumetoets omhoog of omlaag.

Als u naar muziek luistert, kunt u ook de Dynamische trilling aanpassen. Zie Dynamische trilling voor meer informatie.

De applicatie Muziek minimaliseren

• Wanneer een nummer wordt afgespeeld, tikt u op Home icon om naar het Startscherm te gaan. De applicatie Muziek blijft actief op de achtergrond.

De applicatie Muziek openen wanneer muziek op de achtergrond wordt afgespeeld

• Sleep de statusbalk omlaag en tik op de Muziekmelding terwijl een nummer op de achtergrond wordt afgespeeld.
    • Of tik op Music icon.