Gesprekken doorschakelen

U kunt gesprekken doorsturen naar een andere ontvanger, bijvoorbeeld een ander telefoonnummer of een ander apparaat.

Als u een apparaat met een dubbele SIM-kaart gebruikt, kunt u ook gesprekken die op SIM-kaart 1 binnenkomen, doorsturen naar SIM-kaart 2 wanneer SIM-kaart 1 niet bereikbaar is, en omgekeerd. Deze functie heet Dual SIM reachability. U moet deze functie handmatig inschakelen.

Gesprekken doorverbinden

1. Ga naar en tik op Dialer icon.
    2. Tik op Menu icon > Instellingen.
    3. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, tikt u op Oproepaccounts en selecteert u een SIM-kaart. Als u een enkele SIM-kaart gebruikt, tikt u op Oproepen.
    4. Tik op Oproep doorschakelen en selecteer een optie.
    5. Voer het nummer in waarnaar u het gesprek wilt doorverbinden en tik op Inschakelen.

Gesprekken doorschakelen uitschakelen

1. Ga naar en tik op Dialer icon.
    2. Tik op Menu icon > Instellingen.
    3. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, tikt u op Oproepaccounts en selecteert u een SIM-kaart. Als u een enkele SIM-kaart gebruikt, tikt u op Oproepen.
    4. Tik op Oproep doorschakelen.
    5. Selecteer een optie en tik op Uit.

Der bereikbaarheidsfunctie voor dubbele SIM inschakelen

Deze functie geldt alleen voor apparaten met een dubbele SIM-kaart.

1. Ga naar en tik op Instellingen > Netwerk en internet > Dubbele SIM > Bereikbaarheid dubbele SIM.
    2. Tik onder Bereikbaarheid dubbele SIM op de schakelaar om de functie in te schakelen.
    3. Volg de instructies op het scherm om de procedure te voltooien.

Als de functie Bereikbaarheid dubbele SIM niet werkt nadat u deze hebt ingeschakeld, controleert u of voor elke SIM-kaart het telefoonnummer correct is ingevoerd. In sommige gevallen worden de nummers tijdens de installatie automatisch gedetecteerd. Anders wordt u gevraagd om ze handmatig in te voeren.