Wijzigingen na het updaten van de software naar Android 10

Naast het updaten van de software naar Android 10 , zijn ook enkele wijzigingen aangebracht in de bestaande functies. Hieronder staan enkele van de belangrijkste wijzigingen nadat uw apparaat is geüpdatet naar Android 10 .

Deze Xperia XZ2 Gebruikershandleiding beschrijft niet alle eigenschappen en functies van Android 10 . Sommige eigenschappen, functies, instellingen en elementen van het schermontwerp kunnen verschillen van de inhoud van deze Gebruikershandleiding nadat uw apparaat is geüpdatet naar Android 10 .

Nieuw ontwerp en nieuwe gebruikersinterface

Enkele aspecten van het schermontwerp en de gebruikersinterface zijn gewijzigd.

De menuconfiguratie of het directorypad naar het gewenste item kan zijn gewijzigd. Als u het item niet kunt vinden in zijn voorgaande locatie, zoekt u het met behulp van het zoekveld.

Image of the Settings screen with the new design.

Telefoon- en Contacten-apps

Telefoon-app

Wanneer u de app opent, wordt standaard een scherm weergegeven met daarop uw favoriete contacten. U kunt het scherm veranderen naar uw belgeschiedenis of een lijst met al uw contacten door op de pictogrammen aan de onderkant te tikken. Het schermontwerp van de app is tevens gewijzigd.

Image of the Phone app screen with the new design.

Om het SMS-bericht te bewerken dat wordt gebruikt om een gesprek te weigeren, tikt u op Menu icon > Instellingen > Gesprek weigeren met bericht. Tik op het bericht dat u wilt bewerken en breng de gewenste wijzigingen aan.

Image of the Settings screen for the phone app indicating the location of the menu item.

Contacten-app

Om de contactgegevens van uzelf te bewerken of te bekijken, tikt u op Options icon > Instellingen > Mijn info.

Image of the Settings screen for the contacts app indicating the location of the menu item.

Andere geüpdatete functies

Bijgewerkte STAMINA-modus

Wanneer u de STAMINA-modus inschakelt, wordt het display omgeschakeld naar de Donker thema -modus. Ultra STAMINA-modus is niet meer beschikbaar.

Image of a Dark theme screen.

Actieve display -instellingen

De menuconfiguratie voor toegang tot de instellingen voor Actieve display is gewijzigd. Tik op Instellingen > Uiterlijk > Actieve display. Tevens is de functie voor het weergeven van foto‘s genomen op uw huidige locatie niet meer beschikbaar.

Bepaalde functies die NFC gebruiken elimineren

Draagbare One-touch-hotspot en Android Beam (functie voor het delen van content met behulp van de NFC -functie) zijn niet meer beschikbaar.