Automatisch invullen

Autom. aanvullen helpt u bij het invullen van formulieren. Als u een Service voor automatisch aanvullen inschakelt, worden gegevens als namen, telefoonnummers, adressen, creditcardgegevens en dergelijke opgeslagen voor hergebruik. Automatisch invullen wordt bij Google automatisch ingeschakeld. U kunt het ook uitschakelen of voor andere apps gebruiken.

Een app voor automatisch invullen selecteren

1. Tik op Instellingen > Systeem > Talen en invoer.
    2. Tik op Geavanceerd > Service voor automatisch aanvullen.
    3. Selecteer een optie of tik op Add icon om een andere Service voor automatisch aanvullen te downloaden.