Startschermmenu Album

Via het startschermmenu Album kunt u door al uw fotoalbums bladeren, inclusief albums van foto's en video's die zijn gemaakt met speciale effecten. Vanuit de applicatie Album kunt u tevens geotags toevoegen aan foto's, basisbewerkingstaken uitvoeren en inhoud delen met methoden als draadloze Bluetooth-technologie en e-mail.

Overzicht van het menu Album

Album home screen menu overview
    1 Terugkeren naar het startscherm van Album
    2 Alle foto's en video's weergeven die u met de camera van het apparaat hebt gemaakt
    3 Mappen voor opgeslagen media-items weergeven
    4 Opgeslagen video's weergeven
    5 Uw foto's weergeven op een kaart of in de Globe-weergave
    6 Uw favoriete foto's en video's weergeven
    7 Verborgen foto's en video's weergeven
    8 Foto's en video's uploaden naar een onlineservice
    9 3D-maker starten om 3D-scans met het apparaat te maken
    10 Korte films van uw foto's weergeven met Movie Creator
    11 Het instellingenmenu van Album openen
    12 Webondersteuning openen