Volume, trilling en geluid

Volume en trilling kunnen worden veranderd met de volumetoetsen of door een instelling te veranderen. Geluiden en tonen kunnen allen via een instelling worden gewijzigd.

Appinstellingen kunnen de gekozen instellingen voor volume, trilling en geluid negeren.

Volume en trilling

U kunt het beltoonvolume, mediavolume, alarmvolume en gespreksvolume wijzigen. Bovendien kunt u uw apparaat instellen op trillen Ringer vibrate icon. Het beltoonvolume en meldingvolume Sound on icon is van invloed op meldingen, het gespreksvolume call volume icon is van invloed op de gesprekken, en het mediavolume Media volume icon is van invloed op de muziek, video's, games en andere media. Als u bijvoorbeeld het volume verandert terwijl u naar een video kijkt, wordt het mediavolume gewijzigd. Het alarmvolume wordt aangeduid met Alarm notification icon.

Het volume aanpassen

1. Druk op de volumetoets omhoog of omlaag. Hiermee wijzigt u het mediavolume.
  2. Tik op Settings icon om het beltoon-, melding- of alarmvolume te wijzigen. Gebruik elke schuifregelaar om het volume aan te passen.

Tik op een volumepictogram om het volume snel in of uit te schakelen.

De trilmodus activeren

1. Druk op de volumetoets omhoog of omlaag.
  2. Tik één of meer keren op het pictogram dat boven de schuifregelaar wordt weergegeven tot Ringer vibrate icon wordt weergegeven.

Geluid en trilstand activeren voor inkomende gesprekken

1. Tik op Instellingen > Geluid.
  2. Tik op de schuifregelaar Ook trillen voor oproepen om de functie in te schakelen.

Geluiden en tonen

De beltoon instellen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid > Beltoon telefoon.
  2. Selecteer een optie in de lijst of tik op Beltoon toevoegen om een muziekbestand te selecteren dat op het apparaat is opgeslagen.
  3. Tik op OK om te bevestigen.

Als u een bepaalde beltoon wilt instellen voor een contact, zie dan Contacten toevoegen en bewerken.

Het meldingsgeluid instellen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid > Meldingsgeluid.
  2. Selecteer een geluid uit de lijst of selecteer Geen om alle meldingsgeluiden uit te schakelen en de meldingen in te stellen op alleen trillen.
  3. Tik op Beltoon toevoegen om een muziekbestand te selecteren dat op het apparaat is opgeslagen.
  4. Tik op OK om te bevestigen.

U kunt de app-instellingen veranderen zodat een geluid van een specifieke app wordt voortgebracht, zelfs als het meldingsgeluid is ingesteld op Geen . Zie Notifications.

Andere geluiden en tonen in- of uitschakelen

1. Tik op Instellingen > Geluid > Geavanceerd.
  2. Tik op de schuifregelaars om andere geluiden en tonen in of uit te schakelen.