Foto's en video's weergeven

Gebruik de applicatie Album om foto's weer te geven en video's af te spelen die u met de camera hebt gemaakt of om vergelijkbare inhoud weer te geven die u op het apparaat hebt opgeslagen. Alle foto's en video's worden in een raster in chronologische volgorde weergegeven.

Overzicht van Album

Album in grid view
1 Het startschermmenu van Album openen
2 Start Casten om mediabestanden met een ander apparaat te delen
3 Menuopties bekijken
4 Een diavoorstelling van uw foto's en video's bekijken
5 Sleep over het scherm om het startschermmenu van Album te openen
6 De datum van items in de groep weergeven
7 Tik op een foto of video om deze te bekijken
8 Blader omhoog of omlaag om de inhoud te bekijken

Foto's en video's weergeven

1. Ga naar en tik op Album .
  2. Tik op een foto of video die u wilt weergeven. Tik op Music play normal icon als dit wordt gevraagd.
  3. Veeg naar links om de volgende foto of video weer te geven. Veeg naar rechts om de vorige foto of video weer te geven.

De applicatie Album ondersteunt mogelijk niet alle bestandsindelingen.

U kunt instellen dat het scherm automatisch meedraait als u het apparaat draait. Ga naar en tik op Instellingen > Weergave en tik op de schakelaar Scherm automatisch draaien om deze functie in of uit te schakelen.

De grootte van de miniaturen wijzigen

• Spreid twee vingers uit elkaar om uit te zoomen of knijp twee vingers samen om in te zoomen als u miniaturen van foto's en video's in Album bekijkt.

In- of uitzoomen op een foto

• Spreid twee vingers uit elkaar om uit te zoomen of knijp twee vingers samen om uit te zoomen als u een foto bekijkt.

Een diavoorstelling van uw foto's bekijken

1. Geef een foto weer, tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik op Menu icon > Diavoorstelling om alle foto's in het album weer te geven.
  2. Tik op een foto om de diavoorstelling te beëindigen.

Een video afspelen

1. Tik in Album op de video die u wilt afspelen.
  2. Tik op Music play normal icon.
  3. Als er geen afspeelknoppen worden weergegeven, tikt u op het scherm om deze weer te geven. Tik nogmaals op het scherm om de knoppen weer te verbergen.

Een video onderbreken

1. Wanneer een video wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de besturingselementen weer te geven.
  2. Tik op Pause music icon.

Een video vooruit- en terugspoelen

1. Wanneer een video wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de besturingselementen weer te geven.
  2. Sleep de voortgangsbalkmarkering naar links om terug te spoelen of naar rechts om vooruit te spoelen.

Het geluidsvolume van een video aanpassen

• Druk op de volumetoets omhoog of omlaag.