Het aanraakscherm gebruiken

Tikken

Tikgebaar

• Een item openen of selecteren.
  • Een selectievakje of optie in- of uitschakelen.
  • Tekst invoeren met het virtuele toetsenbord.

Aanraken en vasthouden

Gebaren voor aanraken en vasthouden

• Verplaats een item.
  • Activeer een item specifiek menu.
  • Activeer de selectiemodus, bijvoorbeeld om meerdere items te selecteren in een lijst.

Knijpen en spreiden

Knijpgebaar

• Zoom in of uit op webpagina's, foto's en kaarten en als u foto's maakt en video's opneemt.

Vegen

Bladergebaar

• Naar boven of naar beneden bladeren door een lijst.
  • Naar links of naar rechts bladeren, bijvoorbeeld tussen vensters van het startscherm.
  • Naar links of rechts vegen om meer opties te zien.

Vegen

Veeggebaar

• Blader snel, bijvoorbeeld in een lijst of een webpagina. U kunt het bladeren stoppen door op het scherm te tikken.