Synchroniseren met Microsoft Exchange ActiveSync

Als uw bedrijf een Microsoft Exchange ActiveSync-account gebruikt, kunt u uw zakelijke e-mailberichten, kalenderafspraken en contacten direct op uw apparaat openen. Na de installatie kunt u uw informatie vinden in de applicaties E-mail , Agenda en Contacten .

Vingerafdrukfuncties zijn niet beschikbaar in de Verenigde Staten.

Als u een Microsoft Exchange ActiveSync-account (EAS) op uw Xperia-apparaat hebt ingesteld, is het type schermvergrendeling mogelijk beperkt tot alleen PIN of wachtwoord op basis van de EAS-beveiligingsinstellingen. Dit treedt op wanneer uw netwerkbeheerder uit veiligheidsoogpunt voor het bedrijf een schermvergrendelingstype heeft ingesteld voor alle EAS-accounts. Neem contact op met de netwerkbeheerder van uw bedrijf of organisatie om te controleren welk netwerkbeveiligingsbeleid voor mobiele apparaten van toepassing is.

Een EAS-account instellen voor synchronisatie

1. Tik op Instellingen > Accounts > Account toevoegen > Exchange ActiveSync.
  2. Voer uw zakelijke e-mailadres en wachtwoord in.
  3. Tik op VOLGENDE. Als een fout optreedt, voert u handmatig de domein- en servergegevens van uw account in en tikt u op VOLGENDE.
  4. Volg de instructies op het scherm om de instellingen te voltooien.
  5. Tik op Meer synchronisatieopties weergeven om een synchronisatiemethode, een synchronisatie-interval en de gegevens die u met het apparaat wilt synchroniseren te selecteren.
  6. Tik op VOLGENDE en selecteer hoe u op de hoogte wilt worden gesteld van nieuwe e-mails.
  7. Tik op VOLGENDE, voer een naam in voor het zakelijke account en tik vervolgens op Configuratie voltooien.
  8. Activeer desgevraagd het apparaatbeheer zodat de bedrijfsserver bepaalde beveiligingsregels op het apparaat kan instellen, zoals het uitschakelen van spraakopname en het gebruiken van versleutelde opslag.

Een EAS-account verwijderen

1. Tik op Instellingen > Accounts.
  2. Selecteer het EAS-account dat u wilt verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Tik opnieuw op Verwijderen om te bevestigen.