Uw apparaat voor betalingen gebruiken

U kunt uw apparaat gebruiken om te betalen zonder uw echte portemonnee te hoeven pakken en u kunt alle betaalservices op één plaats beheren. Wanneer u een betaling uitvoert, moet u niet vergeten de NFC-functie in te schakelen voordat u met uw apparaat een kaartlezer aanraakt. Zie NFC voor meer informatie over NFC.

Mobiele betaalservices zijn mogelijk niet in alle regio's beschikbaar.

Betaalservices beheren

1. Controleer of NFC op uw apparaat is ingeschakeld.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen > Standaard-apps > Tikken en betalen. Een lijst met betaalservices wordt weergegeven.
  3. Beheer de betaalservices naar eigen inzicht. U kunt bijvoorbeeld instellen welke betaalservice standaard wordt gebruikt.