Het IMEI-nummer zoeken van het apparaat

Uw apparaat heeft een uniek identificatienummer dat IMEI of Product-ID wordt genoemd. Zorg dat u een kopie van dit nummer bewaart. U hebt dit nummer eventueel nodig als het apparaat is gestolen of als u contact opneemt met de klantenservice.

Uw IMEI nummer met het toetsenblok weergeven

1. Tik op Dialer icon.
  2. Tik op Call dialpad icon.
  3. Voer *#06# in met het toetsenblok. Het IMEI-nummer wordt automatisch weergegeven.

Uw IMEI-nummer op de etiketstrook bekijken

De IMEI-nummers weergeven

1. Trek de geheugenkaartlade en de SIM-kaartlade naar buiten met een vingernagel.
  2. Sleep de strook naar buiten met een vingernagel. U ziet het IMEI-nummer op de strook.