Startscherm

Het startscherm is het beginpunt voor het gebruik van uw apparaat. Het is vergelijkbaar met het bureaublad op een computerscherm. Het aantal deelvensters in het startscherm wordt aangegeven met een reeks stippen onder aan het startscherm. De gemarkeerde stip toont het deelvenster dat momenteel wordt weergegeven.

Ga naar de startpagina

• Druk op Home icon.

Door het startscherm bladeren

Bladeren in het startscherm

Deelvensters van het startscherm

U kunt nieuwe vensters toevoegen aan uw startscherm (maximaal twintig vensters) en vensters verwijderen. U kunt ook instellen welk venster u als hoofdvenster voor het startscherm wilt gebruiken.

Deelvensters op startscherm veranderen

Een deelvenster instellen als het hoofdvenster van het startscherm

1. Houd een leeg gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
  2. Veeg naar links of rechts om te bladeren naar het deelvenster dat u wilt instellen als uw hoofdvenster van het startscherm, en tik op Set home screen pane icon.

Als Google Feed is ingeschakeld, wordt het meest linkse deelvenster voor deze service gereserveerd en kan het hoofdvenster van het startscherm niet worden gewijzigd. Ga voor meer informatie naar Google Feed.

Een deelvenster toevoegen aan het startscherm

1. Houd een leeg gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
  2. Veeg de deelvensters helemaal naar rechts of naar links en tik vervolgens op Add home screen pane icon.

Als Google Feed is ingeschakeld, wordt het meest linkse deelvenster voor deze service gereserveerd en kunnen geen andere deelvensters meer aan de linkerkant worden toegevoegd. Ga voor meer informatie naar Google Feed.

Een deelvenster verwijderen van de startpagina

1. Houd een leeg gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
  2. Veeg naar links of rechts om naar het deelvenster te gaan dat u wilt verwijderen en tik op Delete home screen pane icon rechtsboven in de hoek van het deelvenster.

Instellingen startpagina

De rastergrootte van het scherm aanpassen

1. Houd een leeg gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
  2. Tik op Raster en selecteer vervolgens een grootte.
  3. Tik op TOEPASSEN.

De grootte van pictogrammen op het startscherm aanpassen

1. Houd een leeg gebied op de startpagina aangeraakt tot het apparaat trilt en tik vervolgens op Home screen settings icon.
  2. Tik op Pictogramgrootte en selecteer een optie.