Tekst bewerken

U kunt tekst selecteren, knippen, kopiëren en plakken terwijl u schrijft. U kunt de bewerkfuncties openen door dubbel te tikken op de tekst die u heeft ingevuld. De bewerkfuncties worden dan beschikbaar via een applicatiebalk.

Applicatiebalk

De volgende handelingen zijn beschikbaar op de geselecteerde tekst:

• Knippen

• Kopiëren

• Plakken

• Delen

• Alles selecteren

De optie Plakken verschijnt alleen als u tekst op het klembord heeft opgeslagen.

Tekst selecteren

1. Dubbeltik op een woord om het te markeren.
  2. U kunt de tabbladen aan weerszijden van het gemarkeerde woord verslepen om meer tekst te selecteren.

Tekst bewerken

1. Dubbeltik op een woord om de applicatiebalk weer te geven.
  2. Selecteer de tekst die u wilt bewerken en gebruik vervolgens de applicatiebalk om de gewenste wijzigingen aan te brengen.