Applicaties downloaden van andere bronnen

Wanneer uw apparaat is ingesteld om downloads toe te staan van andere bronnen dan Google Play, kunt u applicaties rechtstreeks van andere websites downloaden door de desbetreffende downloadinstructies te volgen.

Als u applicaties installeert van onbekende oorsprong of uit een onbetrouwbare bron, kan uw apparaat beschadigd raken. Download alleen applicaties die afkomstig zijn van betrouwbare bronnen. Neem contact op met de leverancier van de applicatie als u vragen hebt of problemen ondervindt.

Wordt een apparaat door meerdere gebruikers gedeeld, dan heeft alleen de eigenaar, d.w.z. de primaire gebruiker, de mogelijkheid om downloads toe te staan van andere bronnen dan Google Play. Wijzigingen door de eigenaar gelden voor alle andere gebruikers.

Het downloaden van applicaties van andere bronnen in- of uitschakelen

1. Tik op Instellingen > Apps en meldingen.
  2. Tik op Geavanceerd > Speciale app-toegang > Onbekende apps installeren.
  3. Tik op de applicatie waarvoor u toestaat dat applicaties uit andere bronnen kunnen worden geïnstalleerd, en tik vervolgens op de schuifregelaar Toestaan van deze bron om dit in of uit te schakelen.