Kaarten plaatsen

Uw apparaat ondersteunt alleen nano-SIM-kaarten. Op apparaten met een enkele SIM kunt u één SIM-kaart en een geheugenkaart gebruiken.

De nano-SIM-kaart en de geheugenkaart hebben elk een eigen sleuf. Zorg dat u beide niet met elkaar verwart.

Om gegevensverlies te voorkomen, moet u het apparaat uitschakelen of de geheugenkaart ontkoppelen voordat u de houder er uit haalt om de nano-SIM-kaart of geheugenkaart uit het apparaat te verwijderen.

Een nano-SIM-kaart en een geheugenkaart plaatsen

De SIM- en geheugenkaart plaatsen

Knip niet in de SIM-kaart omdat dit het apparaat kan beschadigen.

1. Trek de geheugenkaartlade en de SIM-kaartlade naar buiten met een vingernagel.
  2. Plaats de geheugenkaart in de juiste stand in de geheugenkaartsleuf, zoals is aangegeven in de afbeelding.
  3. Plaats de SIM-kaart stevig in de SIM-kaarthouder. Zie de afbeelding.
  4. Duw de houder voorzichtig helemaal terug in de sleuf.