account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

TalkBack

TalkBack is een service die het scherm voorleest voor mensen met een visuele handicap. TalkBack beschrijft met spraak gebeurtenissen en handelingen die op het Android-apparaat worden uitgevoerd. TalkBack beschrijft de gebruikersinterface en leest softwarefouten, meldingen en berichten voor.

TalkBack inschakelen

  1. Tik op Instellingen > Toegankelijkheid > TalkBack.
  2. Tik op de schuifregelaar en vervolgens op OK.

Tik op Instellingen en vervolgens tweemaal op het scherm om spraak-, feedback- en touchvoorkeuren van TalkBack aan te passen.

Er wordt direct een zelfstudie gestart wanneer u TalkBack inschakelt. Als u de zelfstudie wilt afsluiten, tikt u op Pictogram Terug en tikt u twee keer op het scherm.

TalkBack uitschakelen

  1. Tik op Instellingen en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.
  2. Tik op Toegankelijkheid door met twee of meer vingers door de lijst te schuiven en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.
  3. Tik op TalkBack door met twee of meer vingers door de lijst te schuiven en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.
  4. Tik op de aan-uitschakelaar en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.
  5. Tik op OK en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer