Support-applicatie

Gebruik de Support-app om informatie over het apparaat en de software te zoeken. U kunt onderwerpen over ondersteuning of het oplossen van problemen lezen en handige apps gebruiken, zoals een testprogramma voor het apparaat. Ga direct vanuit de app naar onze internetsupport voor gebruikershandleidingen, kennisartikelen of het Support-forum.

De contactgegevens van de Support vindt u in het menu Contact met ons opnemen, ook zonder netwerkverbinding.

De Support-app openen

• Tik op Instellingen > Pictogram Help.

Voor de best mogelijke ondersteuning maakt u verbinding met internet als u de Support-applicatie gebruikt.