Een SIM-kaart selecteren voor dataverkeer

Deze functie is alleen van toepassing voor apparaten met dubbele SIM-kaart.

Als u een apparaat met een dubbele SIM-kaart gebruikt, kunt u op elk gewenst moment aangeven welke SIM-kaart data afhandelt. U kunt dit uitvoeren tijdens de eerste keer dat u het apparaat instelt of dit later kiezen of veranderen via het menu Instellingen .

De SIM-kaart wijzigen die wordt gebruikt voor dataverkeer

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Dubbele SIM > Mobiele gegevens.
  2. Selecteer de SIM-kaart die u voor dataverkeer wilt gebruiken.

Voor hogere datasnelheden selecteert u de SIM-kaart die het snelste mobiele netwerk ondersteunt, bijvoorbeeld 3G.