Navigeren door applicaties

U kunt tussen applicaties navigeren met de navigatietoetsen en het venster met onlangs gebruikte applicaties, waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen alle onlangs gebruikte applicaties. De navigatietoetsen zijn de terug-toets, de starttoets en de toets Recente apps. U kunt ook twee applicaties in één keer op het scherm openen met de modus voor gesplitst scherm indien de applicatie de functie voor meerdere schermen ondersteunt. Bepaalde applicaties worden gesloten wanneer u op de starttoets Pictogram Home drukt om af te sluiten. Andere applicaties kunnen actief blijven op de achtergrond of kunnen worden onderbroken. Als de applicatie wordt onderbroken of actief is op de achtergrond, kunt u, de volgende keer wanneer u de applicatie opent, doorgaan waar u gebleven was.

Overzicht van navigeren door applicaties

Onlangs gebruikte oproepen

1 Alles wissen - Alle recent gebruikte applicaties sluiten.
    2 Venster met onlangs gebruikte applicaties – open een onlangs gebruikte applicatie
    3 Toets Recente apps – Open het venster met onlangs gebruikte applicaties en de favorietenbalk
    4 Starttoets – sluit een applicatie en ga terug naar het startscherm
    5 Terugtoets – ga terug naar het vorige scherm binnen een applicatie of sluit de applicatie

Het venster met onlangs gebruikte toepassingen openen

• Druk op Pictogram Recente apps .

Snel wisselen tussen recent gebruikte applicaties

• Druk snel twee keer op Pictogram Recente apps.

Alle recentelijk gebruikte applicaties sluiten

• Druk op Pictogram Recente apps en tik op Alles wissen.

Een menu in een applicatie openen

• Druk terwijl u een applicatie gebruikt op Pictogram Menu of Pictogram Opties.

Niet in alle applicaties is een menu beschikbaar.

Modus voor gesplitst scherm

In de modus voor gesplitst scherm kunt u twee applicaties tegelijk weergeven, bijvoorbeeld als u het postvak van uw e-mail en een webbrowser tegelijkertijd wilt bekijken.

Overzicht van gesplitst scherm

Gesplitst scherm

1 Applicatie 1
    2 Rand van gesplitst scherm – Sleep deze om vensters groter of kleiner te maken
    3 Applicatie 2
    4 Toets voor gesplitst scherm – Selecteer een onlangs gebruikte applicatie
    5 Starttoets – Terug naar het startscherm
    6 Terugtoets – ga terug naar het vorige scherm binnen een applicatie of sluit de applicatie

Niet alle applicaties ondersteunen de modus voor gesplitst scherm.

Modus voor gesplitst scherm gebruiken

1. Zorg dat de twee applicaties waarvoor u de modus Gesplitst scherm wilt gebruiken, geopend zijn en op de achtergrond worden uitgevoerd.
    2. Open de applicatie die u in de modus Gesplitst scherm wilt gebruiken en houd vervolgens Pictogram Recente apps ingedrukt. De applicatie wordt toegekend aan het eerste deel van het gesplitste scherm.
    3. Selecteer de tweede gewenste applicatie uit de miniatuurlijst.
    4. Als u de grootte van de gesplitste vensters wilt aanpassen, versleept u de schermrand in het midden.
    5. Houd Pictogram Gesplitst scherm ingedrukt terwijl de gesplitste vensters worden weergegeven om de modus voor gesplitst scherm af te sluiten.