De IMEI-nummers zoeken van het apparaat

Uw apparaat heeft twee unieke identificatienummers die IMEI of Product-ID worden genoemd. Zorg dat u een kopie van deze nummers bewaart. U hebt deze nummers eventueel nodig als het apparaat is gestolen of als u contact opneemt met de klantenservice.

Uw IMEI nummers met het toetsenblok weergeven

1. Tik op Pictogram Kiezer.
    2. Tik op Pictogram Bellen met toetsenblok.
    3. Voer *#06# in met het toetsenblok. De IMEI-nummers worden automatisch weergegeven.

De IMEI-nummer(s) op de etiketstrook bekijken

Het IMEI-nummer weergeven

1. Trek de nano-SIM- en geheugenkaarthouder naar buiten.
    2. Trek de strook met een vingernagel naar buiten. U ziet de IMEI-nummer(s) op de strook.