Klok

U kunt een of meer alarmen instellen en alle geluidsbestanden op het apparaat als wekkersignaal gebruiken. Het alarm gaat niet af als het apparaat is uitgeschakeld.

De indeling voor alarmtijden is dezelfde als de indeling die u hebt geselecteerd voor de algemene tijdinstellingen, bijvoorbeeld 12-uurs- of 24-uursindeling.

Overzicht van de klok

Overzicht van Alarm

1

Open het tabblad Alarm

2

Open het tabblad Wereldklok

3

Open het tabblad Stopwatch

4

Open het tabblad Timer

5

Opties weergeven voor het huidige tabblad

6

Datum- en tijdinstellingen openen

7

Een alarm in- of uitschakelen

8

Een nieuw alarm toevoegen

Een nieuw alarm instellen

1. Tik op Klok.
    2. Tik op Pictogram Item toevoegen.
    3. Selecteer de gewenste waarde.
    4. Tik op OK.

Tik op Pictogram Meer opties om MEER INSTELLINGEN weer te geven.

De sluimerstand activeren wanneer het alarm afgaat

• Tik op SLUIMEREN wanneer het alarm klinkt.

Een alarm uitschakelen wanneer dit afgaat

• Versleep de schuifregelaar om het alarm uit te schakelen of tik op Sluiten als het scherm actief is.

Als u een sluimerend alarm wilt uitschakelen, sleept u de statusbalk omlaag om het gedeelte voor meldingen te openen. Tik vervolgens op Sluiten .

Een bestaand alarm bewerken

1. Tik op Klok en vervolgens op Pictogram Meer opties voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op Tijd bewerken > OK.
    3. Tik op MEER INSTELLINGEN om het alarm aan te passen.
    4. Tik op Opslaan.

Een alarm in- of uitschakelen

• Tik op een bestaand alarm om een alarm in of uit te schakelen.

Het geactiveerde alarm wordt aangegeven door Pictogram Alarm aan.

Een alarm verwijderen

• Tik op Klok, houd ingedrukt op het alarm dat u wilt verwijderen en tik vervolgens op Pictogram Verwijderen.

Het geluid van een alarm instellen

1. Tik op Klok en vervolgens op Pictogram Meer opties voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op MEER INSTELLINGEN > Alarmgeluid en selecteer een optie of tik op Pictogram Contact maken om een muziekbestand te selecteren.
    3. Tik op GEREED en vervolgens op Opslaan.

Instellen dat het volume van het alarm toeneemt

1. Tik op Klok en vervolgens op Pictogram Meer opties voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op MEER INSTELLINGEN en tik op de schuifregelaar Volume verhogen.
    3. Tik op Opslaan.

Een herhaald alarm instellen

1. Tik op Klok en vervolgens op Pictogram Meer opties voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op het selectievakje Herhalen.
    3. Markeer de relevante dagen.

Een alarmtype voor een alarm selecteren

1. Tik op Klok en vervolgens op Pictogram Meer opties voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op MEER INSTELLINGEN > Alarmtype en selecteer vervolgens een optie.
    3. Tik op Opslaan.

Het gedrag van de toetsen aan de zijkant instellen

1. Tik op Klok en vervolgens op Pictogram Meer opties voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op MEER INSTELLINGEN en vervolgens op Werking van zijtoetsen.
    3. Selecteer het gewenste gedrag van de toetsen aan de zijkant.
    4. Tik op Opslaan.