Contacten overbrengen

Er zijn verschillende manieren om contacten naar uw nieuwe apparaat over te brengen. U kunt contacten synchroniseren met een onlineaccount of rechtstreeks importeren vanaf een ander apparaat.

Als u de contacten op uw oude apparaat synchroniseert met een onlineaccount, kunt u met dat account uw contacten overbrengen naar uw nieuwe apparaat.

U kunt contacten ook kopiëren naar een geheugenkaart, Bluetooth-technologie gebruiken of contacten opslaan op een SIM-kaart. Voor meer specifieke informatie over het overbrengen van de contacten vanaf uw oude apparaat, raadpleegt u de desbetreffende gebruikershandleiding.

Meer informatie over het kiezen van een overdrachtmethode vindt u in de Helpdocumenten.

Contacten overbrengen met een onlineaccount

Als u de contacten op uw oude apparaat of uw computer synchroniseert met een onlineaccount, bijvoorbeeld Google Sync™ of Microsoft® Exchange ActiveSync®, kunt u uw contacten overbrengen naar uw nieuwe apparaat met behulp van dat account.

Automatische synchronisatie in- of uitschakelen

1. Tik op Pictogram Contacten.
    2. Tik op Pictogram Opties en vervolgens op Instellingen.
    3. Tik op Accounts en vervolgens op de schuifregelaar Gegevens automatisch synchroniseren om de functie in of uit te schakelen.
    4. Tik op OK.

U moet bij het desbetreffende synchronisatieaccount zijn aangemeld voordat u uw contacten hiermee kunt synchroniseren.

Andere methoden voor overbrengen van contacten

Er zijn verschillende andere manieren om contacten over te brengen van uw oude naar uw nieuwe apparaat. U kunt bijvoorbeeld contacten kopiëren naar een geheugenkaart of Bluetooth-technologie gebruiken. Voor meer specifieke informatie over het overbrengen van de contacten vanaf uw oude apparaat, raadpleegt u de desbetreffende gebruikershandleiding.

Contacten importeren vanaf een geheugenkaart

1. Tik op Pictogram Contacten.
    2. Tik op Pictogram Opties en vervolgens op Instellingen > Importeren > SD-kaart of intern geheugen (.vcf-bestand).
    3. Selecteer waar uw contacten moeten worden opgeslagen.
    4. Tik op Pictogram Opties en selecteer vervolgens SD-kaart.
    5. Selecteer de bestanden die u wilt importeren door erop te tikken.

Contacten importeren met Bluetooth-technologie

1. Zorg dat de Bluetooth-functie is ingeschakeld en uw apparaat op zichtbaar is ingesteld.
    2. Wanneer u op de hoogte wordt gebracht van een inkomend bestand op uw apparaat, sleept u de statusbalk omlaag en tikt u op de melding om de bestandsoverdracht te accepteren.
    3. Tik op Accepteren om de bestandsoverdracht te starten.
    4. Sleep de statusbalk omlaag. Tik op de melding zodra de overdracht is voltooid.
    5. Tik op het ontvangen bestand en selecteer waar uw contacten moeten worden opgeslagen.

Contacten importeren vanaf een SIM-kaart

1. Tik op Pictogram Contacten .
    2. Tik op Pictogram Opties en vervolgens op Instellingen > Importeren.
    3. Als u een enkele SIM-kaart gebruikt, tikt u op Importeren van simkaart. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, kiest u een SIM-kaart.
    4. Selecteer waar uw contacten moeten worden opgeslagen.
    5. Selecteer contacten om te importeren en tik vervolgens op Importeren.