account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Het scherm van uw apparaat draadloos op een tv reproduceren

Gebruik de functie Schermreproductie om het scherm van uw apparaat weer te geven op een tv of een ander groot scherm zonder een kabelverbinding te gebruiken. De Wi-Fi Direct®-technologie brengt een draadloze verbinding tussen de twee apparaten tot stand, zodat u op uw gemak kunt genieten van uw favoriete foto's vanuit uw luie stoel. U kunt deze functie ook gebruiken om muziek van uw apparaat met behulp van de tv-luidsprekers te beluisteren.

Als Schermreproductie wordt gebruikt, kan de beeldkwaliteit soms nadelig worden beïnvloed door interferentie van andere ‎Wi-Fi -netwerken.

Het beeldscherm van uw apparaat op een televisiescherm weergeven

  1. TV: Volg de aanwijzingen in de handleiding van uw televisie om de functie voor schermreproductie (scherm spiegelen) in te schakelen.
  2. Uw apparaat: Tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Schermreproductie.
  3. Tik op Aan de slag.
  4. Tik op OK en selecteer een apparaat.

Uw tv moet schermreproductie op basis van Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ ondersteunen, anders werkt de hierboven beschreven functie niet. Als uw tv geen schermreproductie ondersteunt, moet u mogelijk een aparte draadloze schermadapter aanschaffen. Dek het ‎Wi-Fi -antennegebied van uw apparaat niet af wanneer u schermreproductie gebruikt.

Schermreproductie tussen apparaten stoppen

  1. Tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Schermreproductie.
  2. Tik op Verb. verbreken en vervolgens op OK.

U kunt de schermreproductie ook stoppen door op de melding op de statusbalk van het apparaat te tikken. Sleep de statusbalk omlaag en tik op Verb. verbreken en tik vervolgens op OK .

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer