Pictogrammen in de statusbalk

Statuspictogrammen

Geen SIM-kaart

Signaalsterkte

Geen signaal

Roaming

LTE-gegevens worden verzonden en gedownload

GPRS-gegevens worden verzonden en gedownload

EDGE-gegevens worden verzonden en gedownload

3G-gegevens worden verzonden en gedownload

HSPA+-gegevens worden verzonden en gedownload

Mobiele data is uitgeschakeld

Een ‎Wi-Fi -verbinding wordt ingeschakeld en er worden gegevens verzonden

Er is een ‎Wi-Fi -verbinding ingeschakeld maar er is geen internetverbinding.

Dit pictogram wordt ook weergegeven wanneer u probeert verbinding te maken met een beveiligd ‎Wi-Fi -netwerk. Nadat u bent ingelogd, verdwijnt het kruisje.

Als Google in uw regio is geblokkeerd, kan het kruisje zelfs worden weergegeven als u verbinding maakt met een ‎Wi-Fi -netwerk en er een werkende internetverbinding is.

Batterijstatus

De batterij wordt opgeladen

Vliegmodus is actief

De Bluetooth-functie is actief

De microfoon is gedempt

De speakertelefoon is ingeschakeld

Modus Niet storen is actief

Trilstand

Er is een alarm ingesteld

Pictogram GPS aan

GPS is actief

Synchronisatie is actief

Probleem met aanmelding of synchronisatie

Afhankelijk van uw serviceprovider, netwerk of regio zijn bepaalde functies of services die door sommige pictogrammen in deze lijst worden vertegenwoordigd, mogelijk niet beschikbaar.

Pictogrammen in de statusbalk beheren

1. Tik vervolgens op Instellingen > Weergave > Systeempictogrammen.
    2. Markeer de selectievakjes voor de systeempictogrammen die u in de statusbalk wilt weergeven.

Meldingspictogrammen

Nieuw sms-bericht of mms-bericht

Lopend gesprek

Gemist gesprek

Gesprek in de wacht

Apparaat met enkele SIM-kaart: Oproepen doorschakelen is ingeschakeld

Apparaat met dubbele SIM-kaart: Oproepen doorschakelen is ingeschakeld

Nieuw voicemailbericht

Nieuw e-mailbericht

Gegevens worden gedownload

Gegevens worden geüpload

Mobiele data is uitgeschakeld

Een basisinstallatie van uw apparaat uitvoeren

Er is een software-update beschikbaar

Er zijn systeemupdates beschikbaar

Systeemupdates worden gedownload

Tikken om de gedownloade systeemupdates te installeren

STAMINA-modus is geactiveerd

Ultra STAMINA-modus is geactiveerd

Ruisonderdrukking is ingeschakeld

Screenshot gemaakt

Nieuw Hangouts-chatbericht

Pictogram Muziek afspelen

Er wordt een nummer afgespeeld

Het apparaat is via een USB-kabel met een computer verbonden

Intern geheugen is 75% vol; tik om gegevens op geheugenkaart over te brengen

Waarschuwing

Meer niet-weergegeven meldingen

Niet alle pictogrammen die op uw apparaat kunnen verschijnen, zijn hier vermeld. Deze lijst dient slechts als leidraad, en er kunnen wijzigingen worden aangebracht zonder voorafgaande kennisgeving.

Een applicatie verhinderen notificaties te verzenden

1. Tik op Instellingen > Apps en meldingen > Meldingen configureren > Meldingen.
    2. Selecteer een applicatie.
    3. Tik op de schuifregelaar naast Aan om meldingen voor applicaties te blokkeren.