Gesprekken doorschakelen

U kunt gesprekken doorsturen naar een andere ontvanger, bijvoorbeeld een ander telefoonnummer of een ander apparaat.

Als u een apparaat met een dubbele SIM-kaart gebruikt, kunt u ook gesprekken die op SIM-kaart 1 binnenkomen, doorsturen naar SIM-kaart 2 wanneer SIM-kaart 1 niet bereikbaar is, en omgekeerd. Deze functie heet Dual SIM reachability. U moet deze functie handmatig inschakelen.

Oproepen doorschakelen

1. Tik op .
  2. Tik op > Instellingen.
  3. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, tikt u op Oproepaccounts en selecteert u een SIM-kaart. Als u een enkele SIM-kaart gebruikt, tikt u op Oproepen.
  4. Tik op Gesprekken doorverbinden > Spraak en selecteer vervolgens een optie.
  5. Voer het nummer in waarnaar u de oproepen wilt doorschakelen en tik vervolgens op Inschakelen.

Gesprekken doorschakelen uitschakelen

1. Tik op .
  2. Tik op > Instellingen.
  3. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, tikt u op Oproepaccounts en selecteert u een SIM-kaart. Als u een enkele SIM-kaart gebruikt, tikt u op Oproepen.
  4. Tik op Gesprekken doorverbinden > Spraak.
  5. Selecteer een optie en tik op Uit.

Bereikbaarheidsfunctie voor dubbele SIM inschakelen

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Dubbele SIM > Bereikbaarheid dubbele SIM.
  2. Tik onder Bereikbaarheid dubbele SIM op de schuifregelaar om de functie in te schakelen.
  3. Volg de instructies op het scherm om de procedure te voltooien.

Als de bereikbaarheidsfunctie voor dubbele SIM niet werkt nadat u deze hebt ingeschakeld, moet u controleren of u de telefoonnummers voor elke SIM-kaart goed hebt ingevoerd. In sommige gevallen worden de nummers tijdens de installatie automatisch gevonden. Anders wordt u gevraagd om ze handmatig in te voeren.