Niet storen-modus

U kunt het apparaat instellen op de modus Niet storen en handmatig bepalen hoe lang de modus Niet storen op het apparaat blijft geactiveerd. U kunt tevens vooraf instellen wanneer het apparaat automatisch de modus Niet storen activeert.

Zo schakelt u de modus Niet storen in

1. Sleep de statusbalk met twee vingers helemaal omlaag om het venster Snelle instellingen te openen.
  2. Tik op om Niet storen in te schakelen.
  3. Voor meer opties tikt u op de instellingsnaam onder en kiest u een instelling. U kunt ook een tijdslimiet instellen.
  4. Tik op GEREED.

Snel schakelen tussen de modi Niet storen/Trillen/Geluid

1. Druk op de volumetoets omhoog of omlaag totdat , of verschijnt.
  2. Tik op of om snel te schakelen tussen de modi Trillen en Geluid. Als u de modus Niet storen wilt activeren, drukt u in de modus Trillen de volumetoets omlaag.

Tijdintervallen inplannen voor de modus Niet storen

1. Tik op Instellingen > Geluid > Niet storen.
  2. Kies een regel onder Automatische regels of tik op om een nieuwe regel toe te voegen.
  3. Kies een regeltype.
  4. Voer de gewenste naam voor de regel in en tik vervolgens op OK.
  5. Selecteer de instellingen voor de regel die u hebt gemaakt. Voor een tijdregel kunt u de dagen en de tijd selecteren. Voor een gebeurtenisregel kunt u een gebeurtenis selecteren van uw agenda om mee te synchroniseren.

Uitzonderingen instellen voor de modus Niet storen

U kunt aangeven welke soorten meldingen toch een geluid mogen afspelen in de modus Niet storen . U kunt uitzonderingen filteren op basis van de afzender van de meldingen. De meest voorkomende soorten uitzonderingen zijn:
  • Gebeurtenissen en herinneringen
  • Oproepen
  • Berichten
  • Alarmen

Uitzonderingen aan specifieke contacttypen koppelen

1. Tik op Instellingen > Geluid > Niet storen > Alleen toegestaan in Prioriteit.
  2. Tik op Oproepen of Berichten.
  3. Selecteer een optie.