USB-accessoires aansluiten op het apparaat

U kunt een USB-hostadapter gebruiken om uw apparaat aan te sluiten op USB-accessoires zoals een apparaat voor massaopslag of een muis. Als het USB-apparaat een micro-USB-connector heeft, is een USB-hostadapter niet nodig. USB-hostadapters worden afzonderlijk verkocht. Sony garandeert niet dat alle USB-accessoires door uw apparaat worden ondersteund.

Dit apparaat heeft een onbedekte USB-poort. Mocht het apparaat nat zijn geworden, zorgt u dat de USB-poort volledig droog is voordat u een USB-kabel plaatst.