Schermvergrendeling

Arrow left Xperia X Compact ondersteuningsoverzicht

Vingerafdrukfuncties zijn niet beschikbaar in de VS.

Als het scherm is vergrendeld, kunt u het ontgrendelen met een veeggebaar of met een persoonlijk patroon, PIN, wachtwoord of vingerafdruk. Oorspronkelijk wordt een onbeveiligde veegbeweging over het scherm ingesteld, maar we raden aan om een veiligere schermvergrendeling in te stellen op het apparaat.

Het beveiligingsniveau van elk type vergrendeling staat hieronder vermeld op volgorde van zwak naar sterk:
    • Vegen: geen beveiliging, maar u hebt snel toegang tot het startscherm.
    • Patroon: teken een eenvoudig patroon met uw vinger om het apparaat te ontgrendelen.
    • PIN: voer een pincode in van minstens vier cijfers om het apparaat te ontgrendelen.
    • Wachtwoord: voer een alfanumeriek wachtwoord in om het apparaat te ontgrendelen.
    • Vingerafdruk: plaats de geregistreerde vinger op de sensor om het apparaat te ontgrendelen.

Vingerafdrukken moeten met Vingerafdrukbeheer worden geregistreerd voordat ze kunnen worden gebruikt. Zie Meldingen voor informatie over het configureren van meldingen op het vergrendelingsscherm.

Een schermontgrendeling maken of veranderen

Het is heel belangrijk dat u het patroon, de PIN of het wachtwoord voor schermvergrendeling onthoudt. Als u deze informatie vergeet, kunt u belangrijke gegevens, zoals contacten en berichten, mogelijk niet meer herstellen. Zie tips voor het oplossen van problemen .

1. Tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Schermvergrendeling.
    2. Bevestig desgevraagd uw huidige schermvergrendeling.
    3. Kies een optie en volg de instructies op het scherm.
    4. Als een veilige schermvergrendeling is ingesteld, kunt u instellen dat de aan-uitknop het scherm vergrendelt, de activeringstijd van de schermvergrendeling instellen en een bericht voor het vergrendelingsscherm instellen door op te drukken.

Als u een Microsoft Exchange ActiveSync-account (EAS) gebruikt, is het type schermvergrendeling mogelijk beperkt tot alleen PIN of wachtwoord op basis van de EAS-beveiligingsinstellingen. Neem contact op met de netwerkbeheerder om te controleren welk netwerkbeveiligingsbeleid is geïmplementeerd.