Het IMEI-nummer zoeken van het apparaat

Uw apparaat heeft een uniek identificatienummer dat IMEI of Product-ID wordt genoemd. Zorg dat u een kopie van dit nummer bewaart. U hebt dit nummer eventueel nodig als het apparaat is gestolen of als u contact opneemt met de klantenservice.

Uw IMEI nummer met het toetsenblok weergeven

1. Tik op .
    2. Tik op .
    3. Voer *#06# in met het toetsenblok. Het IMEI-nummer wordt automatisch weergegeven.

Uw IMEI-nummer op de etiketstrook bekijken

Het IMEI-nummer weergeven

1. Trek de SIM-/geheugenkaartlade met een vingernagel naar buiten.
    2. Trek de strook met een vingernagel naar buiten. U ziet het IMEI-nummer op de strook.