Gesprekken doorschakelen

U kunt gesprekken doorsturen naar een andere ontvanger, bijvoorbeeld een ander telefoonnummer of een ander apparaat.

Oproepen doorschakelen

1. Tik op .
  2. Tik op > Instellingen > Oproepen.
  3. Tik op Gesprekken doorverbinden > Spraak en selecteer vervolgens een optie.
  4. Voer het nummer in waarnaar u de oproepen wilt doorschakelen en tik vervolgens op Inschakelen.

Gesprekken doorschakelen uitschakelen

1. Tik op .
  2. Tik op > Instellingen > Oproepen > Gesprekken doorverbinden > Spraak.
  3. Selecteer een optie en tik vervolgens op Uit.