account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Een diagnose stellen over de camera

    Als de camera niet correct functioneren, kunt u een diagnosetest uitvoeren om te ontdekken of een probleem is opgetreden bij de hoofdcamera, frontcamera, flitser of cameratoets.

    Een diagnose stellen over de camera

    Een diagnostische test van de camera uitvoeren

    1. Zorg dat u verbonden bent met internet. Tik op terwijl u de camera gebruikt.
    2. Tik op Meer.
    3. Tik op Help en selecteer Camera, Camera aan voorzijde, Flitser of Cameraknop.
    4. Volg de instructies op het scherm.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer