Contacten toevoegen en bewerken

U kunt contacten op het apparaat toevoegen, bewerken of verwijderen en vanaf gesynchroniseerde accounts. Voeg afbeeldingen van contacten toe of stel aparte beltonen in om contacten te personaliseren. U kunt ook contactgegevens over uzelf bewerken.

Een contact toevoegen

1. Tik op .
  2. Tik op .
  3. Als u voor het eerst een contact toevoegt en er meerdere accounts met het apparaat worden gesynchroniseerd, selecteert u een account. Dit wordt het standaardaccount om contacten op te slaan. U kunt op een later tijdstip aangeven waar het contact moet worden opgeslagen door op > Opslaan in te tikken.
  4. Voer de gewenste gegevens voor het contact in of selecteer deze.
  5. Als u klaar bent, tikt u op OPSLAAN.

Tik op en selecteer het nieuwe account om de standaardinstelling voor het opslaan van contacten te veranderen. U kunt ook Telefooncontact selecteren om contacten alleen op het apparaat op te slaan. Als u een bestaand contact naar een nieuw account wilt verplaatsen, moet u eerst het contact opnieuw maken en dit opslaan naar het nieuwe account.

Als u een plusteken en de landcode toevoegt voor het telefoonnummer van een contact, hoeft u het nummer niet opnieuw te bewerken wanneer u vanuit een ander land belt.

Een contact bewerken

1. Tik op .
  2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op .
  3. Bewerk de gewenste informatie.
  4. Als u klaar bent, tikt u op OPSLAAN.

Bij sommige synchronisatieservices kunt u geen contactgegevens bewerken.

Een contactafbeelding toevoegen of verwijderen

1. Tik op .
  2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op .
  3. Tik op en selecteer een optie.
  4. Zodra de afbeelding is bijgewerkt, tikt u op OPSLAAN.

U kunt ook een afbeelding aan een contact toevoegen vanuit de applicatie Album . Als u een afbeelding wilt toevoegen die is opgeslagen in een onlineaccount, moet u de afbeelding eerst downloaden.

De ringtone van een contact personaliseren

1. Tik op .
  2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op > Ringtone instellen.
  3. Selecteer een beltoon of tik op om een muziekbestand te kiezen dat op het apparaat is opgeslagen.
  4. Tik op GEREED.

Alle oproepen van een contact naar voicemail sturen

1. Tik op .
  2. Selecteer het gewenste contact.
  3. Tik op > Doorsturen naar voicemail.

Contacten verwijderen

1. Tik op .
  2. Raak het contact dat u wilt verwijderen aan en houd het even vast.
  3. Tik op en vervolgens op VERWIJDEREN.
  4. Verwijder verscheidene of alle contacten door de selectievakjes aan te vinken van de contacten die u wilt verwijderen.
  5. Tik op en vervolgens op VERWIJDEREN.

Contactgegevens over uzelf bewerken

1. Tik op .
  2. Tik op > Mijn info.
  3. Tik op en voer de nieuwe gegevens in of breng de gewenste wijzigingen aan.
  4. Als u klaar bent, tikt u op OPSLAAN.

Een nieuw contact maken op basis van een sms-bericht

1. Tik op .
  2. Tik op het pictogram naast het telefoonnummer en tik op OPSLAAN.
  3. Selecteer een bestaand contact of tik op Nieuw contact maken.
  4. Bewerk de contactgegevens en tik op OPSLAAN.