Uw apparaat voor de eerste keer inschakelen

U wordt aangeraden de batterij minimaal dertig minuten op te laden voordat u het apparaat voor de eerste keer inschakelt. U kunt het apparaat blijven gebruiken tijdens het opladen. Zie hiervoor Uw apparaat opladen.

De eerste keer dat u uw apparaat inschakelt, wordt u aan de hand van een installatiehandleiding geholpen bij het configureren van de basisinstellingen, het personaliseren van uw apparaat en u aan te melden bij bepaalde accounts, bijvoorbeeld een Google™-account.

Uw apparaat inschakelen

Note

Het is belangrijk dat u de USB-kabel (meegeleverd) gebruikt wanneer u uw apparaat oplaadt. Andere soorten USB-kabels kunnen het apparaat beschadigen. Laad de batterij minstens 30 minuten op voordat u het apparaat voor het eerst inschakelt.

1. Houd de aan-uitknop Icn sony key and power k90 ingedrukt tot het apparaat trilt.
    2. Voer de PIN van uw SIM-kaart in wanneer hierom wordt gevraagd en tik vervolgens op Icn sony text input light enter.
    3. Wacht even tot het apparaat start.

Tip

De PIN van uw SIM-kaart wordt aanvankelijk door uw netwerkoperator geleverd, maar u kunt deze later wijzigen in het menu Instellingen.

Het apparaat uitschakelen

1. Houd de aan-uitknop Icn sony key and power k90 ingedrukt tot het optiemenu wordt weergegeven.
    2. Tik in het optiemenu op Uitschakelen.

Note

Het kan even duren voordat het apparaat uit gaat.