Vergrotingsgebaar

Met vergrotingsgebaren kunt u inzoomen op delen van het scherm door driemaal achter elkaar op het touchscreen te tikken.

Vergrotingsgebaar in- of uitschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Toegankelijkheid > Vergrotingsgebaar.
  3. Tik op de schuifregelaar onder Vergrotingsgebaar.

Een gebied vergroten en over het scherm pannen

1. Controleer of Vergrotingsgebaar is ingeschakeld.
  2. Tik drie keer op een gebied om het tijdelijk te vergroten.
  3. Verplaats het gebied door het met twee of meer vingers te slepen.
  4. Als u de zoommodus wilt afsluiten, tikt u nogmaals drie keer op het gebied.

Tip

In bepaalde applicaties kunt u ook in- of uitzoomen door een gebied te knijpen.