account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Instellingen e-mailaccount

    Een e-mailaccount van uw apparaat verwijderen

    1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op E-mail.
    3. Tik op Icn sony app calendar l en vervolgens op Instellingen.
    4. Selecteer het account dat u wilt verwijderen.
    5. Tik op Account verwijderen > OK.

    De controlefrequentie voor het postvak IN wijzigen

    1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op E-mail.
    3. Tik op Icn sony app calendar l en vervolgens op Instellingen.
    4. Selecteer het gewenste account.
    5. Tik op Controlefrequentie > Controlefrequentie en selecteer een optie.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer