Nieuwe functies in Android™ 9

Arrow left Xperia XA2 Ultra ondersteuningsoverzicht

Android 9 Pie bevat meerdere nieuwe functies. Hieronder staan enkele van de belangrijkste wijzigingen nadat uw apparaat is geüpdatet naar Android 9 .

De nieuwe functies in Android 9 worden niet beschreven in deze gebruikershandleiding van de Xperia XA2 Ultra . Sommige functies en screenshots kunnen verschillen van de inhoud van deze gebruikershandleiding nadat uw apparaat is geüpdatet naar Android 9 .

Camera

Omschakelen tussen de foto- en videomodus

U kunt eenvoudig omschakelen tussen de foto- en videomodus door op het camerascherm naar links of rechts te vegen.

Switching between the photo and video modes

Tik op het pictogram modus om de camerafuncties te selecteren

U kunt de Handmatig -modus of camera-apps, zoals AR-effect , Creatief effect en Panorama , selecteren door op het camerascherm op het pictogram modus te tikken.

Tapping the mode icon

De camera-instellingen openen vanaf het camerascherm

U kunt de camera-instellingen, zoals de zelfontspanner, hoogte-breedteverhouding, kleur en helderheid, rechtstreeks vanaf het camerascherm openen.

Camera settings

Andere geüpdatete functies

De instellingen voor Niet storen aanpassen

U kunt de instellingen voor Niet storen gemakkelijker aanpassen dan eerder. Er zijn opties, zoals Meldingen en Uitzonderingen , toegevoegd aan het instellingenmenu.

Do not disturb settings

Het volume eenvoudig instellen

U kunt het volume van het geselecteerde medium instellen door op de volumetoets te drukken, of door het volume in of uit te schakelen door op het volumepictogram te tikken. U kunt ook op het volumepictogram tikken om het volume van de beltoon of de meldingen in of uit te schakelen, of om het apparaat in te stellen op trillen.

Adjusting the volume

Eenvoudige toegang tot veelgebruikte Instellingen-items

U kunt veelgebruikte Instellingen -items, zoals Weergave en Systeem , openen aan de bovenkant van het scherm. Andere Instellingen -items zijn verplaatst naar Geavanceerd .

Accessing setting items

Toegang tot de instellingen van uw gebruikersaccount

U opent nu het instellingenmenu van uw gebruikersaccount vanaf een iets gewijzigde locatie in Instellingen , net zo gemakkelijk als eerder. Ga naar en tik op Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Meerdere gebruikers .

Multiple user account settings