account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  Nieuwe functies in Android™ 9

  Arrow left Xperia XA2 Ultra ondersteuningsoverzicht

  Android 9 Pie bevat meerdere nieuwe functies. Hieronder staan enkele van de belangrijkste wijzigingen nadat uw apparaat is geüpdatet naar Android 9 .

  De nieuwe functies in Android 9 worden niet beschreven in deze gebruikershandleiding van de Xperia XA2 Ultra . Sommige functies en screenshots kunnen verschillen van de inhoud van deze gebruikershandleiding nadat uw apparaat is geüpdatet naar Android 9 .

  Camera

  Omschakelen tussen de foto- en videomodus

  U kunt eenvoudig omschakelen tussen de foto- en videomodus door op het camerascherm naar links of rechts te vegen.

  Switching between the photo and video modes

  Tik op het pictogram modus om de camerafuncties te selecteren

  U kunt de Handmatig -modus of camera-apps, zoals AR-effect , Creatief effect en Panorama , selecteren door op het camerascherm op het pictogram modus te tikken.

  Tapping the mode icon

  De camera-instellingen openen vanaf het camerascherm

  U kunt de camera-instellingen, zoals de zelfontspanner, hoogte-breedteverhouding, kleur en helderheid, rechtstreeks vanaf het camerascherm openen.

  Camera settings

  Andere geüpdatete functies

  De instellingen voor Niet storen aanpassen

  U kunt de instellingen voor Niet storen gemakkelijker aanpassen dan eerder. Er zijn opties, zoals Meldingen en Uitzonderingen , toegevoegd aan het instellingenmenu.

  Do not disturb settings

  Het volume eenvoudig instellen

  U kunt het volume van het geselecteerde medium instellen door op de volumetoets te drukken, of door het volume in of uit te schakelen door op het volumepictogram te tikken. U kunt ook op het volumepictogram tikken om het volume van de beltoon of de meldingen in of uit te schakelen, of om het apparaat in te stellen op trillen.

  Adjusting the volume

  Eenvoudige toegang tot veelgebruikte Instellingen-items

  U kunt veelgebruikte Instellingen -items, zoals Weergave en Systeem , openen aan de bovenkant van het scherm. Andere Instellingen -items zijn verplaatst naar Geavanceerd .

  Accessing setting items

  Toegang tot de instellingen van uw gebruikersaccount

  U opent nu het instellingenmenu van uw gebruikersaccount vanaf een iets gewijzigde locatie in Instellingen , net zo gemakkelijk als eerder. Ga naar en tik op Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Meerdere gebruikers .

  Multiple user account settings


  Vond u deze informatie nuttig?
  Ja Nee
  Uw reactie is waardevol!
  Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
  Verzenden
  Bedankt voor uw reactie!