Een nummer blokkeren

Arrow left Xperia XA2 Ultra ondersteuningsoverzicht

U kunt bepaalde nummers blokkeren zodat deze u niet kunnen bellen of berichten kunnen sturen. Kies een of meer nummers uit de opgeslagen nummers of voer een nummer in.

Een telefoonnummer blokkeren

1. Tik op Pictogram Kiezer.
    2. Houd het nummer aangeraakt dat u wilt blokkeren.
    3. Tik op Nummer blokkeren en vervolgens op BLOKKEREN. Gesprekken en sms'jes van dat nummer worden geblokkeerd.

Een nummer blokkeren door het nummer in te voeren

1. Tik op Pictogram Kiezer.
    2. Tik op Pictogram Menu > Instellingen > Gespreksblokkering > Een nummer toevoegen.
    3. Voer het nummer in dat u wilt blokkeren en tik op BLOKKEREN. Gesprekken en sms'jes van dat nummer worden geblokkeerd.

De blokkering van een nummer opheffen

1. Tik op Pictogram Kiezer.
    2. Tik op Pictogram Menu > Instellingen > Gespreksblokkering.
    3. Tik op Pictogram Afsluiten naast het telefoonnummer waarvan u de blokkering wilt opheffen en tik vervolgens op BLOKKERING OPHEFFEN. Gesprekken en sms'jes van dat nummer worden niet meer geblokkeerd.