account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Lightbulb Heeft u dit geprobeerd?

    Opnieuw starten

    Als u de Xperia opnieuw opstart, worden alle geopende apps gesloten en wordt het geheugen vrijgemaakt. Apps draaien sneller en vloeiender en er is meer geheugen beschikbaar.

    Uw apparaat opnieuw starten
    Houd de aan-uitknop ingedrukt.
    Tik in het geopende menu op Opnieuw starten.

    Als het apparaat opnieuw starten niet heeft geholpen, probeer dan dit:

    Close Sluiten
    Uw product zoeken
    FindCreated with Sketch.
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer