Foto's weergeven en video's afspelen

Gebruik de applicatie Album om foto's weer te geven en video's af te spelen die u met de camera hebt gemaakt/opgenomen, of om vergelijkbare inhoud weer te geven die u op het apparaat hebt opgeslagen. Alle foto's en video's worden in een raster op chronologische volgorde weergegeven.

Overzicht van Album

Image showing where each function is located in the Album menu

1 Het startschermmenu van Album openen
2 Cast starten om mediabestanden met een ander apparaat te delen
3 Menuopties weergeven
4 Een diavoorstelling van uw foto's en video's weergeven
5 Veeg naar rechts om het startschermmenu Album te openen
6 De datum van items in de groep weergeven
7 Tik op een foto of video om deze weer te geven
8 Blader omhoog of omlaag om de inhoud weer te geven

Foto's en video's weergeven

1. Ga naar en tik op Album.
  2. Tik op een foto of video die u wilt weergeven. Tik op (pictogram Weergave) als dit wordt gevraagd.
  3. Veeg naar links om de volgende foto of video weer te geven. Veeg naar rechts om de vorige foto of video weer te geven.

Opmerking

De applicatie Album ondersteunt mogelijk niet alle bestandsindelingen.

Hint

U kunt instellen dat het scherm automatisch meedraait als u het apparaat draait. Ga naar en tik op Instellingen > Weergave en tik op de schakelaar Scherm automatisch draaien om deze functie in of uit te schakelen.

De grootte van de miniaturen wijzigen

• Als u miniaturen van foto's en video's weergeeft in een Album, spreidt u twee vingers uit elkaar om in te zoomen of knijpt u twee vingers naar elkaar toe om uit te zoomen.

Een foto zoomen

• Wanneer u een foto weergeeft, spreidt u twee vingers uit elkaar om in te zoomen of knijpt u twee vingers naar elkaar toe om uit te zoomen.

Een diavoorstelling van uw foto's weergeven

1. Geef een foto weer, tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik op Menu icon (pictogram Menu) > Diavoorstelling om alle foto's in het album weer te geven.
  2. Tik op een foto om de diavoorstelling te beëindigen.

Een video afspelen

1. Ga naar en tik in Album op de video die u wilt afspelen.
  2. Tik op (pictogram Weergave).
  3. Als de afspeelknoppen niet worden weergegeven, tikt u op het scherm om deze weer te geven. Tik nogmaals op het scherm om de knoppen weer te verbergen.

Een video onderbreken

1. Wanneer een video wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de besturingselementen weer te geven.
  2. Tik op (pictogram Pauze).

Een video vooruit- en terugspoelen

1. Wanneer een video wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de besturingselementen weer te geven.
  2. Sleep de voortgangsbalkmarkering naar links om terug te spoelen of naar rechts om vooruit te spoelen.

Het volume van een video aanpassen

• Druk op de volumetoets omhoog of omlaag.