Muziek overbrengen naar uw apparaat

Er zijn twee manieren om muziek over te dragen vanaf een computer naar het apparaat:

• Sluit het apparaat aan op een computer met behulp van een USB Type-C-kabel. Selecteer Bestandsoverdracht op het apparaat, waarna u vervolgens de bestanden kunt kopiëren en plakken of slepen en neerzetten met behulp van de computer. Zie Bestanden beheren met een computer .
  • U kunt Xperia Companion gebruiken om uw mediabestanden tussen de computer en het apparaat over te brengen.

Opmerking

De applicatie Muziek ondersteunt mogelijk niet alle muziekbestandsindelingen.