De geluiden van het apparaat uitschakelen met Niet storen

Activeer Niet storen om geluiden te dempen en trillingen en visuele meldingen tot een minimum te beperken voor situaties waarin u niet wilt worden gestoord, zoals 's nachts.

Opties instellen

• Meldingen
  • Uitzonderingen
  • Duur
  • Automatisch inschakelen

Niet storen activeren of deactiveren

1. Sleep de statusbalk met twee vingers omlaag om het deelvenster Snelle instellingen te openen.
  2. Tik op Silent icon (pictogram Niet storen).

Automatische regels

U kunt automatische regels instellen om op specifieke tijden of bij specifieke gebeurtenissen de modus Niet storen te activeren.

Een automatische regel instellen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid > Niet storen > Automatisch inschakelen.
  2. Tik op een automatische regel, bijvoorbeeld Slapen.
  3. Stel de tijd en het gedrag naar wens in. Als u de regelnaam wilt wijzigen, tikt u op (pictogram Bewerken).
  4. Tik op de schakelaar om de regel te activeren.

Hint

Als u een nieuwe regel wilt maken, tikt u op Regel toevoegen en volgt u de instructies op het scherm.