Foto's en video's delen en beheren

U kunt foto's en video's delen die u op het apparaat zijn opgeslagen. U kunt foto's ook in groepen beheren of foto's aan contacten koppelen. Als u ruimte wilt vrijmaken en onverwacht dataverlies wilt voorkomen, brengt u regelmatig foto's en video's over naar een computer of extern opslagapparaat. Zie Bestanden beheren met een computer .

Opmerking

Mogelijk kunt u geen auteursrechtelijk beschermde items kopiëren, verzenden of overbrengen. Sommige items kunnen mogelijk niet worden verzonden als het bestand te groot is.

Een foto of video delen

1. In Album, ga naar en tik op de foto of video die u wilt delen.
  2. Tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op (pictogram Delen).
  3. Tikt op de applicatie die u wilt gebruiken om de foto te delen en volg de stappen om de foto te verzenden.

Een foto als contactafbeelding gebruiken

1. Geef een foto weer en tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op Menu icon (pictogram Menu) > Gebruiken als > Contactfoto.
  2. Selecteer een contact en bewerk de foto naar wens.

Een foto gebruiken als achtergrond

1. Geef een foto weer en tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op Menu icon (pictogram Menu) > Gebruiken als > Achtergrond.
  2. Selecteer een optie en bewerk de foto naar wens.

Een foto draaien

1. Geef een foto weer en tik op het scherm om de werkbalken weer te geven. Tik vervolgens op Menu icon (pictogram Menu).
  2. Tik op Draaien en selecteer een optie. De foto wordt opgeslagen in de nieuwe stand.

Een foto of video verwijderen

1. Geef een foto weer en tik op het scherm om de werkbalken weer te geven. Tik vervolgens op Delete icon (pictogram Verwijderen).
  2. Tik op VERWIJDEREN.

Werken met groepen foto‘s of video‘s in Album

1. Geef miniaturen van foto's en video's weer in Album en houd een item aangeraakt totdat het gemarkeerd is.
  2. Tik op andere items waarmee u wilt werken om ze te selecteren. Als u alle items wilt selecteren, tikt u op Menu icon (pictogram Menu) en tikt u vervolgens op Alles selecteren.
  3. Gebruik de hulpmiddelen op de werkbalk om met uw geselecteerde items te werken.