Uw applicaties resetten

U kunt een applicatie resetten of de applicatiegegevens wissen wanneer de applicatie niet meer reageert of problemen veroorzaakt op uw apparaat.

Applicatievoorkeuren resetten

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen.
    2. Tik op (Zie pictogram Alle apps) voor een overzicht van alle applicaties. Tik op Menu icon(pictogram Menu) > App-voorkeuren resetten > Apps resetten.

Hint

Als u de applicatievoorkeuren reset, worden geen applicatiegegevens van het apparaat verwijderd.

Applicatiegegevens wissen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen.
    2. Selecteer een applicatie of service en tik op Opslagruimte > GEGEVENS WISSEN > OK.

Opmerking

Wanneer u applicatiegegevens wist, worden de gegevens van de geselecteerde applicatie permanent vanaf uw apparaat verwijderd. De optie om applicatiegegevens te wissen is niet beschikbaar voor alle applicaties of services.

Het cachegeheugen van een applicatie wissen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen.
    2. Selecteer een applicatie of service en tik op Opslagruimte > CACHE WISSEN.

Opmerking

De optie om het cachegeheugen van een applicatie te wissen, is niet voor elke applicatie of service beschikbaar.

De standaardinstelling van een applicatie wissen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen.
    2. Selecteer een applicatie of service en tik op Geavanceerd > Standaard openen > STANDAARD-WAARDEN WISSEN.

Opmerking

De optie om de standaardinstelling van een applicatie te wissen is niet voor elke applicatie of service beschikbaar.