Bewegende onderwerpen

Timing is uitermate belangrijk bij het maken van foto‘s en het opnemen van video‘s van bewegende onderwerpen.

De functie Objecttracering kan automatisch een bewegend onderwerp volgen.

Als u video's opneemt, kunt u met SteadyShot™ automatisch camerabewegingen compenseren en het beeld stabiel houden.

Een bewegend onderwerp opnemen

• Probeer het onderwerp niet te volgen. U kunt beter een positie vinden waarbij het onderwerp voor u langs gaat.
  • Pas eventueel de belichting aan op een kortere sluitertijd of een hogere ISO om de beweging te bevriezen.

Een onderwerp volgen

1. Tik op (pictogram Instellingen) terwijl u de hoofdcamera gebruikt.
  2. Tik op de schakelaar Objecttracering om in te schakelen.
  3. Sluit het instellingenmenu. De instelling wordt opgeslagen.
  4. Selecteer een onderwerp dat u wilt volgen door het in de zoeker aan te raken.
  5. Druk op de cameratoets of tik op de sluiterknop om een foto te maken of een video op te nemen.

Een stabiele video opnemen

1. Veeg over het scherm terwijl u de camera gebruikt om Record video icon (pictogram Opnemen) te selecteren.
  2. Tik op (pictogram Instellingen).
  3. Tik op de schakelaar SteadyShot™ om in te schakelen.
  4. Sluit het instellingenmenu. De instelling wordt opgeslagen.
  5. Druk op de cameratoets of tik op de sluiterknop om een video op te nemen.