Monogeluid

Met de instelling Monogeluid kunt u de linker en rechter audiokanalen hetzelfde geluid laten afspelen. Gebruikers met een bepaald type gehoorverlies kunnen soms beter in mono dan in stereo afspelen. Dit kan ook gelden omwille van veiligheidsredenen, bijvoorbeeld als u naar uw omgeving moet kunnen luisteren.

Monogeluid in- of uitschakelen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Toegankelijkheid.
  2. Tik op de schakelaar Monogeluid om deze functie in of uit te schakelen.