Bellen

U kunt bellen door zelf het telefoonnummer in te voeren of met de functie Smart Dial om snel nummers in de contactlijst en gesprekkenlijsten te vinden. Voor een videogesprek kunt u de videochat-applicatie Duo op het apparaat gebruiken.

Als u twee SIM-kaarten gebruikt, kunt u een standaard SIM-kaart voor telefoneren instellen of instellen dat telkens wanneer u belt u een SIM-kaart moet kiezen. Ga naar en tik op Instellingen > Netwerk en internet > Geavanceerd > Dubbele SIM > Oproepen om een optie te selecteren.

Overzicht van bellen

Image of  the window for making calls

1 Smart Dial en opties weergeven
2 Verwijderen
3 Toetsenblok
4 Gespreksknop

Het toetsenblok openen

1. Ga naar en tik op Dialer icon (pictogram Telefoon).
  2. Als het toetsenblok niet wordt weergegeven, tikt u op (pictogram Toetsenblok).

Een telefoonnummer bellen

1. Ga naar en tik op Dialer icon (pictogram Telefoon).
  2. Als de gesprekkenlijst wordt weergegeven, tikt u op (pictogram Toetsenblok) om het toetsenblok weer te geven.
  3. Voer het telefoonnummer in en tik op (Gespreksknop).
  4. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, kiest u een SIM-kaart als dit wordt gevraagd.

Bellen met Smart Dial

1. Ga naar en tik op Dialer icon (pictogram Telefoon).
  2. Als de gesprekkenlijst wordt weergegeven, tikt u op (pictogram Toetsenblok) om het toetsenblok weer te geven.
  3. Gebruik het toetsenblok om letters of cijfers in te voeren die horen bij het contact dat u wilt bellen. Bij elke letter of elk cijfer dat u invoert, wordt een lijst met mogelijkheden weergegeven.
  4. Tik op het contact dat u wilt bellen.
  5. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, kiest u een SIM-kaart als dit wordt gevraagd.

Een internationaal gesprek voeren

1. Ga naar en tik op Dialer icon (pictogram Telefoon). De gesprekkenlijst wordt weergegeven.
  2. Tik op (pictogram Toetsenblok) om het toetsenblok weer te geven.
  3. Houd 0 aangeraakt totdat een "+" wordt weergegeven.
  4. Voer de landcode, het netnummer zonder de eerste nul en het telefoonnummer in. Tik vervolgens op (Gespreksknop).
  5. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, kiest u een SIM-kaart als dit wordt gevraagd.

Een telefoonnummer voor direct bellen aan het startscherm toevoegen

1. Houd een leeg gebied op het Startscherm aangeraakt.
  2. In het aanpassingsmenu, tikt u op Widgets > Snelkoppelingen.
  3. Scroll door de lijst met applicaties en selecteer Direct bellen.
  4. Selecteer het contact en het nummer dat u voor direct bellen wilt gebruiken.

Uw telefoonnummer weergeven of verbergen tijdens uitgaande gesprekken

1. Ga naar en tik op Dialer icon (pictogram Telefoon).
  2. Tik op Menu icon (pictogram Menu) > Instellingen.
  3. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, tikt u op Oproepaccounts en selecteert u een SIM-kaart. Als u een enkele SIM-kaart gebruikt, tikt u op Oproepen.
  4. Tik op Aanvullende instellingen > Beller-ID en selecteer een optie.

Opmerking

Deze optie wordt mogelijk niet door elke provider aangeboden.