account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Lettergrootte

Schakel de optie Lettergrootte in om de standaardgrootte van de tekst die op het apparaat wordt weergegeven te vergroten.

De lettergrootte instellen

  1. Ga naar en tik op Instellingen > Toegankelijkheid.
  2. Tik op Lettergrootte en stel de gewenste lettergrootte in door op de schaalverdeling te tikken.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer