Agenda

Gebruik de applicatie Agenda om uw agenda te beheren.

Als u zich hebt aangemeld op diverse onlineaccounts die gebruikmaken van agenda's, bijvoorbeeld uw Google-account en u hebt uw apparaat daarmee gesynchroniseerd, dan worden de agendagebeurtenissen van deze accounts ook weergegeven in de applicatie Agenda van uw apparaat. U kunt selecteren welke agenda's u in de gecombineerde Agenda-weergave wilt integreren.

Wanneer een afspraak nadert, speelt uw apparaat een meldingsgeluid af om u eraan te herinneren. Bovendien wordt Calendar notification icon (pictogram Agendamelding) weergegeven op de statusbalk.

Overzicht van Agenda

Image showing where each function is located in the Calendar menu

1

Open instellingen, selecteer een weergavetype en de agenda's die u wilt weergeven

2

Open een overzicht van de huidige maand

3

Terug naar de huidige datum

4

Toegang tot overige opties

5

Scroll omhoog of omlaag om door de agenda te bladeren

6

Voeg een agenda-item toe

Meer informatie over Agenda

• Als de applicatie Agenda is geopend, tikt u op Options icon (pictogram Opties) en vervolgens gaat u naar en tikt u op Help en feedback.