Google Feed

Gebruik de Google-app om te zoeken op internet. U kunt ook feeds inschakelen voor regelmatige updates. U kunt bijvoorbeeld verkeersinformatie ontvangen voordat u naar het werk rijdt, populaire restaurants in de omgeving zoeken, de huidige score bekijken van uw favoriete sportteam, en meer. U opent de app door op Pictogram Google Zoeken te tikken in de lijst met applicaties, of u kunt een deelvenster in het startscherm reserveren voor snelle toegang en gemakkelijk lezen.

Een deelvenster in het startscherm voor Google Feed reserveren

1. Tik op een leeg gebied op uw startscherm en houd het aangeraakt.
    2. Tik op Pictogram Instellingen van het startscherm en tik op de Google-feed-schuifregelaar.
    3. U kunt nu naar het meest linkse deelvenster in het startscherm vegen om de interface voor Google Feed te openen.

Als u het meest linkse deelvenster reserveert voor Google Feed, kan het hoofdvenster van het startscherm niet meer worden gewijzigd en kunnen aan de linkerkant geen andere deelvensters meer worden toegevoegd. Alleen het meest linkse deelvenster kan worden gereserveerd.

Datagebruik in- of uitschakelen voor Uw feed

1. Tik op Instellingen > Google > Zoeken > Uw feed.
    2. Tik op de schuifregelaar Data saver om datagebruik voor Uw feed in of uit te schakelen.