De IMEI-nummer(s) van het apparaat zoeken

Uw apparaat heeft een of twee unieke identificatienummers die IMEI of Product-ID worden genoemd. Zorg dat u een kopie hiervan bewaart. U hebt dit nummer eventueel nodig als het apparaat is gestolen of als u contact opneemt met de klantenservice.

Alleen voor apparaten met een dubbele SIM-kaart: uw apparaat heeft twee IMEI-nummers, eentje voor elke SIM-kaartsleuf.

Uw IMEI-nummer(s) met het toetsenblok weergeven

1. Tik op Pictogram Kiezer.
    2. Tik op Pictogram Bellen met toetsenblok.
    3. Voer *#06# in met het toetsenblok. De IMEI-nummer(s) worden automatisch weergegeven.

De IMEI-nummer(s) op de etiketstrook bekijken

1. Trek de nano-SIM-kaarthouder naar buiten.
    2. Trek de strook met een vingernagel naar buiten. U ziet de IMEI-nummer(s) op de strook.